Ladeinfrastruktur til transport, med Power-as-a-Service

Ved at have en plan for installation, drift og vedligeholdelse af virksomhedens ladeinfrastruktur skabes sikkerhed og kontinuitet, og du kan fokusere på kerneforretningen. Med Power-as-a-Service reduceres behovet for store investeringer og intern specialistekspertise til elinstallation.

Elektrificering af lastbiler

I dette White Paper gennemgår vi hvordan en pålidelig ladeinfrastruktur til tungere transport kan fungere. Vi beskriver hvad du bør tænke på for at sikre at din ladeinfrastruktur er skræddersyet til dine behov, er skalerbar og lever op til de krav du har i din virksomhed. Vi giver også et overblik over, hvordan processen med at skifte til fossilfrie køretøjer fungerer, og hvilke alternativer der findes for at eje og drive en ladeinfrastruktur til disse. Derudover får du et indblik i Vattenfalls rolle i Vejles installation af 32 lynladestandere til sine bybusser, og Instaboxs samarbejde med Vattenfall – begge dele gennem vores Power-as-a-Service service.

Hent white paper

Subscribe to Newsletter

Vattenfall beskytter og respekterer dit privatliv. Dine oplysninger bruges til at kontakte dig og til i fremtiden at kunne sende dig yderligere oplysninger, som kan være relevante for dig. Dine oplysninger videregives ikke til tredjemand, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs vores politik for persondata for mere information om persondata hos Vattenfall. Accepter venligst, at vi håndterer dine personoplysninger.

* Obligatorisk felt