Højspændingssystemer til din virksomhed

Vattenfall udvikler og tilbyder energiløsninger til kunder i industrisektoren

Vattenfall tilbyder Power-as-a-Service til dit elanlæg. Vattenfall investerer i ogtager ejerskab for din elektriske infrastruktur, både økonomisk og når det gælder elsikkerhed. Hvis der er behov for investeringer og tiltag i anlægget, udfører vi dem. Vattenfalls ansvar omfatter også for eksempel drift- og vedligeholdelsforpligtelser, nødberedskab og reparationer. Du kan føle dig tryg ved en længerevarende Power-as-a-Service aftaler. Den normale aftaleperiode er 5 til 10 år.

Vattenfall som din energipartner

Vil du booke et møde med en af ​​vores energieksperter?

Fordelene ved Power-as-a-Service

Investeringer i det elektriske system

Der er behov for ny- og reinvesteringer i koblingsanlæg og transformere, når der fx opstår et øget behov for el, eller når det elektriske system udgør en sikkerhedsrisiko for produktion eller mennesker. Et velholdt elanlæg kræver ofte store økonomiske investeringer og løbende vedligeholdelsesomkostninger.

Ekspertise i højspændingssystemer

Mangler du de rigtige færdigheder til at styre dit koblingsudstyr eller transformere? Kompetence på højspændingsområdet er afgørende for at skabe et sikkert arbejdsmiljø, beskytte personel og værdier samt overholde elsikkerhedsansvaret.
 

Minimer risici - Intet juridisk ansvar

Hvordan ville din virksomhed blive påvirket af et produktionsstop, et nedbrud eller en ulykke? Hvilke økonomiske konsekvenser kan manglende el-kompetence have? Overdragelse af ejerskab af elanlægget reducerer de tekniske og økonomiske risici og skaber forudsigelighed.
 

Vil du vide mere om Power-as-a-Service?

Vores Power-as-a-Service er forklaret i 6 trin:

Brug for hjælp?

Vil du vide mere om hvad vi kan tilbyde dig? Kontakt os!

Karina Holmegaard

Business Developer at Network Solutions

Elektrisk Infrastuktur Industri

Tag et møde med os!

Subscribe to Newsletter

Vattenfall beskytter og respekterer dit privatliv. Dine oplysninger bruges til at kontakte dig og til i fremtiden at kunne sende dig yderligere oplysninger, som kan være relevante for dig. Dine oplysninger videregives ikke til tredjemand, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs vores politik for persondata for mere information om persondata hos Vattenfall. Accepter venligst, at vi håndterer dine personoplysninger.

* Obligatorisk felt

Læs mere om hvordan Power-as-a-Service fungerer

Tryghed med samlet elsikkerhedsansvar

Thon Property valgte tjenesten Power-as-a-Service fra Vattenfall Network Solutions på grund af blandt andet høje krav til personsikkerhed og pålidelig elforsyning til alle lejere. Elforsyning er en vigtig del af Thons aktiviteter.

Velholdt elanlæg betaler sig for virksomheden

Selv en lille forstyrrelse af elforsyningen kan få store og dyre konsekvenser. Når udviklingen går mod mere energiintensive aktiviteter, avanceret elektronik etc, øges behovet for sikker elinfrastruktur.

Ledere i industrien kan have elansvar uden at vide det

Mange industrivirksomheder har deres egne elanlæg med indgående tavleanlæg for at sikre elforsyningen til drift og produktion. Men det er ikke alle virksomhedsledere, og ejere der er klar over omfanget af deres ansvar – eller at elanlægget ikke er elleverandørens ansvar.