Elektrificering af transport

Elektrificering af virksomhedens køretøjer er en effektiv måde at gøre sin forretning mere bæredygtig på. Vattenfall kan hjælpe dig med at fremskynde overgangen til fossilfri transport i din virksomhed.

Har du overvejet at elektrificere din virksomheds bilflåde?

Vattenfall kan levere en fuld løsning på ladeinfrastruktur, drift og services samt tilhørende opgraderinger af jeres elektriske anlæg uden at I skal ud og foretage store up-front investeringer.

Vi er også leveringsdygtige i forskellige typer af batteriløsninger, hvis jeres specifikke behov, nødvendiggør dette.

Med Power-as-a-Service tager vi et holistisk syn på jeres behov for opladning og elektrisk infrastruktur samt et økonomisk, funktionelt og sikkerhedsmæssigt ansvar for at det lever op til netop jeres behov i hele aftaleperioden.

Elektrificere vejtransport

Vattenfall leverer en komplet end-to-end service til flådeoperatører, der ønsker at skifte til elektriske køretøjer. Vi kan levere opladningsinfrastruktur til elbiler, lastbiler, busser og andre køretøjer.

Elektrificering af søtransport

Vi har løsninger på infrastrukturudfordringen for havnene med at tilbyde skibe strømforsyning ved kajen, og tilbyder løsninger til el- eller brintdrevne skibe.

Elektrificere din transport i fire trin

Brug for hjælp?

Vil du vide mere om hvad vi kan tilbyde dig? Kontakt os!

Simon Lysholm Christensen

Business Developer at Network Solutions

Heavy Transport

+45 27 87 57 18

Tag et møde med os!

Subscribe to Newsletter

Vattenfall beskytter og respekterer dit privatliv. Dine oplysninger bruges til at kontakte dig og til i fremtiden at kunne sende dig yderligere oplysninger, som kan være relevante for dig. Dine oplysninger videregives ikke til tredjemand, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs vores politik for persondata for mere information om persondata hos Vattenfall. Accepter venligst, at vi håndterer dine personoplysninger.

* Obligatorisk felt

Læs mere om elektrificeret transport

Derfor elektrificeres tung transport hurtigere

En usentimental logistikbranche, stærk udvikling af batteri- og ladeteknologi og økonomiske fordele. Det er nogle af de faktorer, der kan resultere i, at omstillingen til eldrift går hurtigere i den tunge transport.

Eldrift velegnet til indenrigsfly

Indenrigsfly, der flyver strækninger på op til 40 km, er velegnede til eldrift allerede i nær fremtid.  "Energieffektiviteten, altså hvor meget energi, der skal til for at transportere et menneske eller en specifik last, er rigtig god for fly," fortæller Mauritz Andersson fra universitetet i Uppsala. 

Mobilt batterilager understøtter elektrificeringen af byggepladser

En fjerdedel af CO2-udledningerne i Sverige er relateret til byggebranchen. Et mobilt batterilager har i en testperiode erstattet dieselgeneratorer på en af NCC’s byggepladser i Örebro i Sverige og har stået for en helt udledningsfri elforsyning til byggepladsen i et område, hvor der ikke var mulighed for nettilslutning til anlægsprojektet.