Elektrificering af transport

Elektrificering af virksomhedens køretøjer er en effektiv måde at gøre sin forretning mere bæredygtig på. Vattenfall kan hjælpe dig med at fremskynde overgangen til fossilfri transport i din virksomhed.

Har du overvejet at elektrificere din virksomheds bilflåde?

Elektrificering af virksomhedens køretøjer er en effektiv måde at gøre sin forretning mere bæredygtig på. Vattenfall kan hjælpe dig med at fremskynde overgangen til fossilfri transport i din virksomhed.

Har du overvejet at elektrificere din virksomheds bilflåde?
Vattenfall kan levere en fuld løsning på ladeinfrastruktur, drift og services samt tilhørende opgraderinger af jeres elektriske anlæg uden at I skal ud og foretage store up-front investeringer.

Vi er også leveringsdygtige i forskellige typer af batteriløsninger, hvis jeres specifikke behov, nødvendiggør dette.

Med Power-as-a-Service tager vi et holistisk syn på jeres behov for opladning og elektrisk infrastruktur samt et økonomisk, funktionelt og sikkerhedsmæssigt ansvar for at det lever op til netop jeres behov i hele aftaleperioden.

Webinar: Vejen til elektrificeringen af tung transport!

Vil du vide, hvordan Vattenfall hjælper virksomheder med funktionelle løsninger til etablering af opladningsinfrastruktur og andet udstyr, der er nødvendigt for at muliggøre overgangen til elektrificeret transport?

E-Truck charging

Elektrificere vejtransport

Vattenfall leverer en komplet end-to-end service til flådeoperatører, der ønsker at skifte til elektriske køretøjer. Vi kan levere opladningsinfrastruktur til elbiler, lastbiler, busser og andre køretøjer.

Elektrificering af søtransport

Vi har løsninger på infrastrukturudfordringen for havnene med at tilbyde skibe strømforsyning ved kajen, og tilbyder løsninger til el- eller brintdrevne skibe.

Elektrificere din transport i fire trin

Sådan arbejder vi sammen med Corem

Corem Property Group driver og administrerer ejendomme over hele det centrale og sydlige Sverige.

Brug for hjælp?

Vil du vide mere om hvad vi kan tilbyde dig? Kontakt os!

Simon Lysholm Christensen

Business Developer at Network Solutions

Heavy Transport

+45 27 87 57 18

Tag et møde med os!

Subscribe to Newsletter

Vattenfall beskytter og respekterer dit privatliv. Dine oplysninger bruges til at kontakte dig og til i fremtiden at kunne sende dig yderligere oplysninger, som kan være relevante for dig. Dine oplysninger videregives ikke til tredjemand, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs vores politik for persondata for mere information om persondata hos Vattenfall. Accepter venligst, at vi håndterer dine personoplysninger.

* Obligatorisk felt

Læs mere om elektrificeret transport

En Instabox-medarbejder foran røde biler

Sveriges hurtigst voksende virksomhed elektrificerer

Instabox vil gøre bæredygtig transport tilgængelig for alle. Virksomheden tager nu det næste skridt i sin bæredygtighedsrejse sammen med Vattenfall - med målet om at elektrificere sin flåde af køretøjer. 

Elektrisk lastbil fra Coca-Cola

Coca-Cola i Sverige påbegynder eldrevne transporter

Coca-Cola i Sverige har store bæredygtighedsambitioner, med målet om at opnå net zero emission inden 2040. Vattenfall er en partner på flere måder i dette arbejde.

Amsterdams sightseeing-både bliver snart elektriske

I 2025 vil alle Strommas sightseeing-både i Amsterdam sejle lydløst og uden udledning. I samarbejde med Vattenfall bliver Strommas kanalbåde i byen nu elektrificeret.