Corem facadeskilt

Power-as-a-Service bidrager til Corems bæredygtigheds-ambitioner

Corem Property Group driver og administrerer ejendomme over hele det centrale og sydlige Sverige. Virksomheden har et klart mål om at arbejde sammen med sine lejere for en bæredygtig fremtid. Deres bæredygtighedsarbejde er integreret i alle dele af virksomheden.

Som en central del af dette, tilbyder Corem deres lejere adgang til opladningsinfrastruktur til elbiler i alle ejendomme. For at dække behovet for en leverandør, der kan levere til hele landet, har Corem indgået et samarbejde med Vattenfall som en omfattende leverandør af opladningsinfrastruktur. Gennem funktionsløsningen Power-as-a-Service, ejer og administrerer Vattenfall opladningsinfrastrukturen til Corems ejendomme og bidrager med deres ekspertise og høje bæredygtighedsambitioner. Før samarbejdet blev indgået, havde Corem et samarbejde med Vattenfalls InCharge, hvilket gjorde overgangen til Power-as-a-Service proble- og gnidningsfri.

Kristian Karlsson, teknisk chef hos Corem, forklarer beslutningen.

“Vi har brug for en partner med national rækkevidde og tilstrækkelig størrelse til at håndtere vores behov/ til at håndtere de behov, vi har. Med Power-as-a-Service får vi en funktionsløsning, hvor Vattenfall er ansvarlig for planlægning, installation og drift af projektet, hvilket aflaster os fra potentielle tekniske udfordringer samtidig med, at vi ikke behøver binde kapital”.

Efterspørgslen efter fossilfri energi og elektrificering stiger konstant, og både Corem og Vattenfall har høje bæredygtighedsambitioner. Som en fremtrædende aktør på ejendomsmarkedet stiller Corem høje interne krav til kvaliteten og effektiviteten af deres driftsrutiner for at sikre så bæredygtig en energianvendelse som muligt.

Ved installationen tager Vattenfall hensyn til ejendommens eksisterende elforsyning, for at tilpasse opladningsinfrastrukturen til optimal funktion. Vattenfall’s Power-as-a-Service bidrager med en helhedsløsning og ekspertise, mod en fast månedlig ydelse.

Udvidelse af opladningsinfrastruktur er nemt med Vattenfall

Før samarbejdet med Vattenfall blev indledt, så Corem et behov for en helhedsløsning, hvor de kunne dække større dele af deres energirelaterede behov gennem den samme leverandør.

Da Vattenfall er en stærk central organisation, som har enlokal tilstedeværelse og ekspertise i hele landet, giver Power-as-a-Service en mulighed for at få en fleksibel funktionsløsning til deres opladningsinfrastruktur, uanset hvor, hvornår og hvordan Corem ønsker at udvide eller justere deres aktiviteter i fremtiden.

“Vi ønskede at samle vores elforsyningsleverandører, og da Vattenfall kunne levere elektricitet til flere dele af vores virksomhed, så vi flere fordele ved samarbejdet. En af dem er, at Vattenfall har lokal ekspertise i hele landet. Det skaber tryghed hos os, da vi føler, at vi har muligheden for nemt at udvide sammen med Vattenfall som leverandør i fremtiden” siger Kristian Karlsson.

Om Corem

Corem Property Group er et ejendomsselskab, der på en bæredygtig måde, ejer, administrerer og udvikler kommercielle ejendomme i storby- og vækstområder. Corem Property Group er noteret på Nasdaq Stockholm, Large Cap.

 

Brug for hjælp?

Vil du vide mere om hvad vi kan tilbyde dig? Kontakt os!

Simon Lysholm Christensen

Business Developer at Network Solutions

Heavy Transport

+45 27 87 57 18

Vores tilbud

Lillgrund wind farm

Vi tilbyder elaftaler til virksomheder med et forbrug på 10 GWh/år og derover....

Kvindelig ansat på Uppsala kraftvarmeværk i Sverige

Vattenfall udvikler og tilbyder energiløsninger til kunder i industrisektoren

Elektrificering af virksomhedens køretøjer er en effektiv måde at gøre sin forretning mere...