Toppen af siden

Søg


Vattenfall som arbejdsgiver

Vattenfall som arbejdsgiver

Vi ønsker at være den foretrukne arbejdsgiver. Hos Vattenfall anerkender vi, at nøglen til succes er vores medarbejdere.

For at sikre, at vi hele tiden forbedrer os som virksomhed, investerer vi løbende i at forbedre vores medarbejderes viden og færdigheder.

Gode ledere

Vores ledere skal kunne lede forretningen såvel som medarbejderne. Vi afholder lederudviklingsprogrammer, der er udarbejdet med henblik på at udvikle vores lederes færdigheder. Deltagerne i disse programmer undervises af ledere inden for Vattenfall og branchen som helhed såvel som på de bedste universiteter og handelshøjskoler.

Den rette kompetence

Vi definerer klart, hvilke færdigheder vi mener, vores medarbejdere skal have i fremtiden. Derved får medarbejderne mulighed for at have hånd i hanke med deres egen professionelle og personlige udvikling, og det sikrer samtidig, at vi har de kompetencer, der er nødvendige i den meget omskiftelige energibranche.

Medarbejderengagement

En helt afgørende succesfaktor for Vattenfall er at forbedre medarbejderengagementet. Den årlige medarbejderunder-søgelse ”Min mening” giver medarbejderne mulighed for at beskrive arbejdsforholdene inden for alle dele af koncernen. Lederne drøfter resultaterne af undersøgelsen med deres grupper og aftaler handlingsplaner, så der kan opnås yderligere forbedringer.

Gå direkte til::Toppen af siden Søg Hovedmenu undermenu metamenu Toppen af siden

Senest opdateret
14-01-2014
Udskriv side
Tip en ven
 

Toppen af siden