Toppen af siden

Søg


Street Handball

Med fokus på leg og den gode oplevelse lanceres Street Handball i Danmark. Målsætningen er klar – alle skal kunne være med! Vattenfall er Tour Partner for Street Handball.

Street handboll

Street Handball er spillet, som flytter håndbold ud af de traditionelle rammer til de gader og pladser, hvor de unge befinder sig. Derved kan man forhåbentligt aktivere nogle af dem, som ellers aldrig vil røre en håndbold. Street Handballs uformelle karakter og kæmpe potentiale for kreativitet åbner uanede muligheder for at finde netop den form for leg med bolden, som passer bedst til den enkelte.

Om samarbejdet siger landsholdsspiller og en af mændene bag Street Handball Lasse Boesen:
- Det er helt fantastisk, at Vattenfall tror så meget på vores spil, at de har lyst til at støtte det økonomisk og blive vores kommercielle partner. Det har været skønt at se alle de mange glade mennesker, som har været med til vores events indtil videre, og vi glæder os bare til at komme rundt i landet og præsentere spillet for endnu flere takket være støtten fra Vattenfall.

Lokalt engagement

Med vores sponsorater går vi i Vattenfall målrettet efter lokale aktiviteter, der kan få især unge til at dyrke motion og opleve glæden ved fysisk aktivitet og socialt samvær omkring sport. Det er planen, at Vattenfall og Street Handball Organisationen vil gennemføre events rundt om i landet sammen med lokale institutioner. De lokale håndboldklubber vil, hvor det er muligt, blive involveret i eventen, så de på den måde får en mulighed for at komme i kontakt med de unge på gaden.

For Vattenfall er det lokale engagement en vigtig vej til at udbrede kendskabet til vores virksomhed i lokalområderne, specielt omkring vores kraftvarmeværker, og dermed sende et signal om, at vi ønsker at være en positiv medspiller i lokalsamfundet.

Street handballs

Otte spillere, en grib-let-bold og et mål

Street Handball er et helt nyt spil opfundet af landsholdsspilleren Lasse Boesen, DHF-instruktør Ole Bruun Andersen og diplomtræner Torben Sørensen. Spillet spilles af to gange fire spillere mod et mål – dog kan man altid selv justere antal, som det passer ’de legende’ bedst. En særlig blød bold, der ikke er pustet op med luft men indeholder en form for syntetisk vat, giver også dem, der ellers ikke er så motorisk stærke en chance for at få en succesoplevelse med spillet. Spillet kræver ikke nogen dommer, og reglerne sætter man mere eller mindre selv!

Gå direkte til::Toppen af siden Søg Hovedmenu undermenu metamenu Toppen af siden

Senest opdateret
11-02-2014
Udskriv side
Tip en ven
 

Toppen af siden