Toppen af siden

Søg


Vores ansvar

Vores ansvar – bæredygtighed i Vattenfall

Vattenfalls definition af bæredygtighed stammer fra Brundtland-kommissionens definition fra 1987:

"En bæredygtig udvikling er en udvikling, der opfylder nutidens behov,
uden at bringe fremtidige generationers muligheder for at opfylde deres behov i fare."

Bæredygtig udvikling er et relativt begreb. Det er et spørgsmål om at finde den bedste løsning ved hjælp af de tilgængelige ressourcer og teknologier, og samtidig sørge for, at der er balance mellem de miljømæssige, samfundsmæssige og økonomiske faktorer. For Vattenfall betyder det, at vi hele tiden tager nye skridt frem mod bæredygtighed, samtidig med at vi sørger for forsyningssikkerhed.

Al energiproduktion påvirker miljøet. Derfor har vi et stort ansvar for at arbejde med bæredygtighedsspørgsmål på alle områder – fra produktion til distribution og salg af vores produkter: elektricitet, varme og gas. Samtidig er sikker og pålidelig energiforsyning en grundlæggende forudsætning for et velfungerende samfund.

Her præsenterer vi vores arbejde med bæredygtighed med både data og eksempler fra vores drift. Vi præsenterer vores mål og ambitioner, og vi sætter dem ind i en sammenhæng, hvor vores største udfordring er at afveje de forskellige krav om stabil energiforsyning og bæredygtig energiproduktion.

Gå direkte til::Toppen af siden Søg Hovedmenu undermenu metamenu Toppen af siden

Senest opdateret
03-10-2013
Udskriv side
Tip en ven
 

Toppen af siden