Toppen af siden

Søg


Tilmeld dig vores nyhedstjeneste

Pressemeddelelser & nyheder

Velkommen til Vattenfall i Danmarks presseside. Her kan du blandt andet læse pressemeddelelser og finde billed- og informationsmateriale. Endvidere kan du læse nyheder, som ikke nødvendigvis er målrettet eller udsendt til pressen.

12-04-2012 | 14:00 | Nyheder | Sponsering

Aalborgs blå bycykler klar til en ny sæson

Bycykler

På en solrig men blæsende dag blev de 200 blå bycykler i Aalborg stillet frem til sæsonen 2012. Det er den 4. sæson med bycykler i Aalborg og det er samtidig den 4. sæson med Vattenfall som hovedsponsor.

Sæsonen blev indledt lørdag den 31. marts med et stort arrangement på Gabels Torv i Aalborg. Det var den lokale radiostation ANR, der stod for afviklingen, der blev sendt live i radioen fra kl. 12 til 14.

Aalborg

Først blev der afviklet en række konkurrencer, hvor publikum skulle dyste i forskellige aktiviteter på bycyklerne om gavekort til forretningerne i Aalborg. Derefter optrådte rapperen NIARN og gav en god koncert med højttalerne på fuld styrke.

Arrangementet sluttede med udtrækning af vindere af en konkurrence, der havde tre gode præmier. Førstepræmien var en tur for to personer til årets Tour de France til en værdi af 10.000 kr. Andenpræmien var en flot cykel og tredjepræmien var en 20’er, som betyder et års gratis forbrug af bycykler samt en tilhørende cykelhjelm. Alle præmierne vakte stor begejstring hos de tre vindere.

NIARN på scenen

Arrangementet var godt besøgt, og specielt da NIARN gik på scenen var pladsen fyldt med unge mennesker.

Herefter blev bycyklerne placeret i deres stativer rundt omkring i byen klar til en ny sæson.

Foto: Aalborg kommune


Gå direkte til::Toppen af siden Søg Hovedmenu undermenu metamenu Toppen af siden

Senest opdateret
03-10-2013
Udskriv side
Tip en ven
 

Toppen af siden