Toppen af siden

Søg


Kerneværdier

Vattenfall har aktiviteter i flere europæiske lande. Selvom Vattenfall består af mange forskellige selskaber i mange lande, har vores medarbejdere fælles virksomhedsfilosofi, kerneværdier og adfærdskodeks.

Arbejdet i energisektoren indebærer et stort ansvar – over for ejer, kunder, medarbejdere, miljøet, erhvervslivet og de samfund, hvor Vattenfall er aktive. For at sikre, at vi lever op til vores ansvar, er alt arbejde hos Vattenfall baseret på vores virksomhedsfilosofi og kerneværdier.

Den virksomhedskultur, vi skaber sammen, er et middel til at gennemføre vores strategiske kurs. Vi mener, det er vigtigt ikke kun at se på, hvad vi gør, men også hvordan vi gør det, med en fælles indsats. Vattenfalls tre kerneværdier udgør grundlaget for vores arbejde og bidrager til et pålideligt og sikkert forretningsmiljø.

Saftey firstSikkerhed betyder, at vi interesserer os for vores medarbejderes, samarbejdspartneres og samfundets sikkerhed. Alle handlinger skal gennemføres på en sikker og ansvarlig måde. Vi fortsætter med at gøre alt for at undgå ulykkestilfælde og arbejdsrelaterede sygdomme. Vi gør en stor indsats for at øge opmærksomheden på og vores viden om sikkerhed og sikker adfærd. Vores produktionsanlæg skal overholde et højt sikkerhedsniveau fra konstruktion til drift.

Performance Resultater betyder, at vi med ildhu fokuserer på at opnå vores mål og samtidig handler i overensstemmelse med vores kerneværdier. Det er naturligt for os at yde vores bedste og til stadighed evaluere vores handlinger for at blive bedre. For at følge den strategiske retning vil vi med vedvarende forbedringer sikre enestående resultater. Vi gør, hvad vi siger, og vi holder, hvad vi lover.

Cooperation Samarbejde betyder, at vi stoler på hinanden og sammen åbent arbejder på at nå vores mål og gennemføre vores vision. Vi vil indlede en ny æra med et samarbejde, hvor vi lærer hinanden bedre at kende, mens vi tænker, handler, deler viden, og udveksler erfaringer på tværs af lande, divisioner og funktionsgrænser. På samme måde skal vi samarbejde med vores eksterne interessenter.

Disse kerneværdier bidrager til at sikre, at alle medarbejdere fokuserer på en fælles forståelse, uanset hvor de arbejder, og hvilket arbejde de har. De udgør også et fælles grundlag, baseret på den kulturelle arv, der findes i Vattenfall.

Vattenfall-koncernens adfærdskodeks og virksomhedsfilosofi kræver, at alle medarbejdere og al ekstern arbejdskraft samt andre, der arbejder for Vattenfall, overholder og arbejder i overensstemmelse med vores kerneværdier, politikker og instruktioner.

Gå direkte til::Toppen af siden Søg Hovedmenu undermenu metamenu Toppen af siden

Senest opdateret
13-11-2013
Udskriv side
Tip en ven
 

Toppen af siden