Toppen af siden

Søg


Bestræbelser på reduktion af miljøpåvirkning

Vattenfall er engageret i at imødekomme samfundets behov for ansvarlig energi. Vi bestræber os konstant på at nedbringe miljøpåvirkningen fra alle vores aktiviteter og vores seks energikilder (vandkraft, kernekraft, kul, naturgas, vindkraft og biomasse).

Horns Rev vindmøllepark Alle de energikilder, der bruges globalt i dag, vil fortsat være nødvendige i den overskuelige fremtid. Vi skal træffe langsigtede beslutninger og administrere de nødvendige energikilder i forskellige lande effektivt og ansvarligt.

Al brug af energi påvirker miljøet: Etablering af vores kraftværker og elledninger forårsager ændringer i landskabet, bygning og drift af kraftværker forbruger råmaterialer, og energi og mange energikilder producerer udledninger og affald. Vi må imidlertid huske på, at energi er en forudsætning for liv, og elektricitet er et vigtigt bidrag til vores helbred og velfærd.

I henhold til vores Miljøpolitik forsøger vi at administrere alle energikilder og alle virksomheder på den mest effektive og ansvarsfulde måde, med respekt for miljøet.

Vattenfalls nøgleområder inden for miljø inkluderer energi- og ressourceeffektivitet, reduktion af udledninger, håndtering af affald og restprodukter, ansvarlig brug af landområder og beskyttelse af biodiversitet.

Som et energiselskab med en stor markedsandel og købekraft bestræber Vattenfall sig desuden på at sikre, at virksomhedens aktiviteter for at forbedre miljøstandarder også er målrettet mod leverandører, kunder og beslutningstagere.

Gå direkte til::Toppen af siden Søg Hovedmenu undermenu metamenu Toppen af siden

Senest opdateret
29-11-2013
Udskriv side
Tip en ven
 

Toppen af siden