Toppen af siden

Søg


HC Odense 

Håndbolden er en familiesport, der tiltrækker et bredt udsnit af den danske befolkning. Det er en sport, der med spænding, intensitet, sammenhold og glæde ved fysisk udfoldelse er med til at give unge et sundt liv og et stærkt socialt netværk. Det er kvaliteter, Vattenfall gerne vil være med til at styrke i de lokalsamfund, hvor vi har kraftværker og kontorer.

HC OdenseFoto: Torben Andresen

I Odense har Vattenfall indgået et aktivt partnerskab med HC Odense. Ud over energien og et højt ambitionsniveau har HC Odense og Vattenfall det til fælles, at vi satser på systematisk talentudvikling - på at skabe det stærke kollektiv bag elitepræstationen. Talentudviklingen er baseret på en ubrudt kæde fra breddeidrætten i15 moderklubber op til HC Odenses ligadamer – og forhåbentligt i sidste ende det danske landshold, som er afhængig af udviklingen af danske talenter. Denne vekselvirkning imellem elite og bredde er med til at motivere og give flere børn og unge mulighed for at opleve glæden ved fysisk udfoldelse.

Et aktivt samarbejde

Som en del af sponsoratet afholder HC Odense og Vattenfall hvert år leder- og trænerakademier for de frivillige i moderklubberne og en årlig Vattenfall Talentcup for Danmarks bedste U16- og U18-hold.

Læs mere om vores samarbejdspartner
HC Odense

Gå direkte til::Toppen af siden Søg Hovedmenu undermenu metamenu Toppen af siden

Senest opdateret
02-01-2014
Udskriv side
Tip en ven
 

Toppen af siden