Lad os blive din samarbejdspartner

2-20140413-150129

Vi er eksperter på vores felt. Hvad enten du vil have en høj forudsigelighed i elprisen eller udnytte variationerne i markedsprisen. Kom til os, når det er på tide at sænke udgifterne for elforbruget, forbedre jeres miljøprofil og styrke jeres konkurrenceevne. Vi tilbyder en skræddersyet løsning, der passer til lige præcis din virksomhed.

Vi lægger stor vægt på at kende både de brancher vores kunder kommer fra, men også de udfordringer, vores kunder står over for. Hos os får du en dedikeret kontaktperson, som kender din branche.

Ud over dette tilbyder vi bl.a.:

  • Individuel behovsanalyse med henblik på den helt rigtige elleverance
  • Energy Site – et webbaseret værktøj til avanceret administration og kontrol af alle dine elindkøb
  • Miljøvaredeklaration i henhold til den internationalestandard EPD
  • Energieffektivisering og tilpassede intelligente løsninger
  • Personlig rådgivning og overvågning af prissvingninger på markedet

Kontakt os for yderligere oplysninger samt råd og vejledning om, hvordan du kan gøre lige netop dit elindkøb mere rentabelt.

Personlig rådgivning

Kontakt os

Relationen til dig som kunde er vigtig for os. Vi lægger derfor særlig vægt på at hjælpe dig til en rentabel og bæredygtig strategi for dine elleverancer.

Kontakt os

Få sporbar el fra vindkraft

no

Vattenfall fokuserer på at reducere CO2-udledningerne. I Danmark har vi godt 400 vindmøller både til lands og til vands. Dette giver vores kunder mulighed for at vælge produktionsspecifik og sporbar el fra vindenergi. Er du interesseret i at få leveret el fra en 100 % vedvarende elproduktion.

Vores vindmølleparker

100 års erfaring med energi

no

Med os som partner får du del i mere end 100 års erfaring med energi. Vi er stolte over vores historie, som giver os et stabilt grundlag og mulighed for at arbejde med udviklingen af vores tjenester og produkter.

Læs om Vattenfalls historie


Hans Olsson

BluePointPellets har valgt at købe elektricitet til sin biopilleproduktion hos Vattenfall i Danmark fortæller Hans Olsson, Assistant Manager hos BluePointPellets.

Gennemsigtighed og tryghed